Marc Vernet torna a l’Amposta i Osado deixa l’Ascó

2018-03-04T18:26:16+00:00 10 de gener de 2018|Esports| ,,,|0 Comentaris

Diumenge passat a la Santa Creu de Jesús es va produir el debut amb la camiseta del Club de Futbol Amposta, de Marc Vernet. El fins ara jugador de la Rapitenca, es va desvincular del conjunt mariner i recalava al club blanc-i-negre. Afronta així la seua cinquena temporada en la seua tercera etapa al club de la capital del Montsià.

Vernet no ha comptat amb la confiança dels tècnics, havent disputat dotze dels quinze partits que havia disputat l’equip, dels quals ha sigut titular en 4 d’ells. Fins al moment havia jugat un total de 405 minuts. Amb el fitxatge de Marc Vernet, es supleix la baixa de Cristo que ha marxat a sud-amèrica.

Osado, causa baixa a l’Ascó

D’altra banda, l’Ascó de 3ª divisió, ha patit la baixa del davanter Juan Osado. L’acord es va produir entre el club i el jugador que va quedar desvinculat el 31 de desembre i ja no va tornar als entrenaments amb l’equip aquests Nadals.

Motius personals han estat el detonant perquè Osado no ha volgut seguir després d’haver disputat 619 minuts amb l’equip, havent participat en 14 partits dels quals 8 ha estat titular.

Rapitenca i Tortosa, s’han interessat pel jugador.

Comentaris
X
X