La Ràpita fa un reconeixement a sis agents de la Policia Local i a un ciutadà per actuacions que van permetre salvar la vida de dues persones

2018-03-04T20:04:37+00:00 9 de gener de 2018|Societat| ,|0 Comentaris

L’acte, organitzat per segon any consecutiu i impulsat per la regidoria de Governació, es va fer divendres 5 de gener al saló de plens de l’Ajuntament. Alguns familiars van voler acompanyar els homenatjats en un reconeixement senzill però que pretén posar en valor tasques que no sempre són reconegudes tot i la seua rellevància cap a la seguretat de les persones.

“Pensem que les felicitacions no van mai malament, ja sigui a la ciutadania quan cal i també als agents de seguretat, perquè per bé que cal felicitar-los per moltes de les tasques que fan al llarg de l’any, i que de vegades els comporta posar en risc la seua integritat, volem posar un èmfasi especial cap a aquelles actuacions que permeten salvar vides”, ha afirmat la regidora de Governació, Conxi Vizcarro.

Les accions reconegudes enguany van ser dues, en les quals van intervenir un total de 6 agents, a més de l’estudiant de medicina Ferran Rodríguez. Es dóna la circumstància que en un dels dos salvaments efectuats, va ser clau la utilització d’un dels desfibril·ladors amb què compta el municipi, tal com ha destacat la regidora.

A tots els homenatjats se’ls va fer entrega d’una carta d’agraïment signada per l’alcalde, Josep Caparrós.

Comentaris
X
X