L’Escola d’Art de Tortosa ofereix al segon trimestre una oferta educativa artística més àmplia i innovadora

2018-03-04T21:42:20+00:00 9 de gener de 2018|Cultura| ,|Tags: |0 Comentaris

Taller de Ceràmica, Còmic, Art sonor i música visual, Adobe Illustrator o Dibuix són alguns dels més de trenta cursos que s’ofereixen de cara al 2n trimestre. Les persones interessades poden formalitzar la matrícula a partir del 8 de gener, tret dels de curta durada que mantindran oberta la matrícula fins al dia abans de l’inici de l’activitat formativa. Totes les persones matriculades en qualsevol dels tallers i/o monogràfics podran realitzar 1h setmanal de formació en dibuix, sense cost addicional, amb l’objectiu de reforçar el seu aprenentatge.

A més, l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa ofereix classes especialitzades dirigides a professionals de l’educació, la cultura i el patrimoni, entre altres àmbits, que busquen una formació específica relacionada amb el món de l’art. Es tracta de càpsules formatives d’àmbits concrets com “El registre d’obres d’art i gestió de col·leccions als museus” o “Elaboració i gestió de projectes culturals”, entre altres.

A la web del centre www.dipta.cat/eadtortosa es pot consultar tota la informació sobre l’oferta formativa del nou curs i la formalització de la matrícula, així com les activitats de creació i difusió artístiques i culturals programades.

 

Comentaris
X
X