El Vila-seca ensorra a la Rapitenca, en el primer partit de l’any

2018-03-04T20:04:37+00:00 7 de gener de 2018|Esports| ,|0 Comentaris

 

Dominguez, el millor jugador del partit, va marcar el 0-1 arran d’una falta directa. El gol premiava la bona feina dels tarragonins. La Rapitenca, molt espesa, va reaccionar en el darrer quart de la primera meitat, amb diverses arribades a l’àrea del porter Carlos Rios. A la represa, amb els canvis, la Rapitenca va tenir més profunditat i Sergi José va disposar d’una bona ocasió amb una rematada al pal. Amb els minuits, el Vilaseca va sobreposar-se a la pressió local i arran d’una bona jugada, Raül va fer el 0-2, la pilota fou desviada pel cos del rapitenc Mata. Acte seguit, Sergi José marcava l’1-2 que donava opcions a la Rapitenca que va protestar també un penal a Brayan, no xiulat. Quan semblava que podia arribar l’empat, una falta penjada a l’àrea local va suposar l’1-3, obra d’ângel. Aquest gol va sentenciar la victòria del Vilaseca.

Comentaris
X
X