La Ràpita inverteix 500.000 euros en la millora de la via pública des de inici de mandat

2018-03-04T20:04:37+00:00 5 de gener de 2018|Societat| ,|0 Comentaris

El projecte que es duu a terme a l’entorn de l’Estadi Municipal contempla la connexió del sistema superficial de recollida de l’aigua de pluja cap a la xarxa que la redirigirà cap al barranc de Solito. D’aquesta manera, s’evitaran els problemes d’arrossegament de terres, erosió i degradació de la zona annexa a l’Estadi Municipal pel darrera de la zona de tribuna, amb la conseqüent inundació de tot l’espai lateral, adjacent a l’avinguda Sagrat Cor. Aprofitant aquesta millora, s’habilita una zona d’aparcament annexa a l’avinguda Sagrat Cor, amb 54 places.

Les obres en marxa també es despleguen a la plaça Sebastià Juan Arbó, on es fan així mateix dos actuacions. Una consisteix en la millora del paviment, que estava molt deteriorat. L’altra és el revestiment amb pedra d’Ulldecona de les façanes dels edificis de la plaça que havien quedat perjudicades per l’arrencada, fa uns anys, de jardineres d’obra vista. En aquesta plaça també s’hi netejaran, tractaran i pintaran les bigues que configuren la pèrgola.

Les dues obres sumen un total de 330.000 euros. Però cal afegir també altres obres menors a la via pública. Aquestes actuacions formen part d’unes actuacions globals per solucionar petits problemes del dia a dia. En total, uns 500.000 euros aproximadament, apunta l’alcalde, Josep Caparrós. En les darreres setmanes s’han reparat trams malmesos de voreres en set carrers i avingudes i s’estan asfaltant un conjunt de carrers de la zona dels Sequesos.

 

 

Comentaris
X
X