Tot llest per rebre Ses Majestats els Reis d’Orient a les Terres de l’Ebre

A les Terres de l’Ebre pel riu, amb tren i per terra són les formes com arribaran Ses Majestats els Reis d’Orient. Divendres a mitja tarda els carrers dels diferents municipis del territori s’ompliran de màgia i color. A Tortosa, per exemple, enguany la cavalcada de Reis girarà al voltant dels Parcs Temàtics amb carrosses que mostraran aspectes dels parcs Disney que hi ha arreu del món, dels parcs de Clicks de Playmobil i d’un dels que tenim ben a prop, Port Aventura. A la desfilada d’enguany, que arrencarà a les sis i mitja, hi participaran un total de 23 carrosses amb elements mòbils. Amposta també tindrà una cavalcada tematitzada. Els contes de Les mil i una nits inspiraran enguany l’arribada dels Reis Mags d’Orient. Un gran mercat d’orient, amb venedors i compradors, faquirs, ballarines de la dansa del ventre, músics, la làmpara i el geni, acompanyaran la Cort Reial durant el recorregut pels carrers.

Deltebre, Móra d’Ebre i Gandesa també lluiran unes carrosses treballades per les seves respectives comissions de festes que han preparat per la delícia de tots els menuts dels pobles. En total, milers de persones faran possible que divendres a la nit els carrers quedin inundats de màgia, llum i colors a totes les Terres de l’Ebre.

https://www.youtube.com/watch?v=F8XYP0zgatA&feature=youtu.be

 

 

Comentaris
X
X