La Danone Nations Cup aterra diumenge a Tortosa

2018-03-04T21:42:21+00:00 4 de gener de 2018|Esports| ,|0 Comentaris

Tortosa acull diumenge la fase prèvia de la Danone Nations Cup. Hi participaran setze equips de tota la província de Tarragona, dels quals dos d’ells s’hi classificaran per disputar la fase final catalana al mes de febrer.

És una de les quatre seus provincials, que es disputaran a Banyoles, Mollerussa i Cerdanyola. Les millores a les instal·lacions de Tortosa ho ha facilitat.

El Tortosa, Rapitenca o Amposta s’enfrontaran al Nàstic o Reus entre d’altres equips. Estaran distribuïts en quatre grups de quatre equips cadascun, dels quals el campió de grup s’hi jugarà una de les dos finals que hi haurà en joc.

A partir de les nou i mitja del matí arrancarà la competició, amb tretze partits pel matí i tretze més per la tarda donaran lloc a una intensa jornada en categoria aleví.

El director de MIC Sports i principal responsable de portar-ho a Tortosa, Juanjo Rovira, ha avançat que enguany el torneig presenta una novetat important com serà que l’equip campió de Catalunya es classificarà enguany per disputar el MIC. Un acord que s’ha produït mitjançant l’esponsorització de Danone.

El MIC, el torneig de futbol base amb major prestigi mundial, enguany compleix la divuitena edició, que es durà a terme a la Costa Brava, entre el 27 de març i l’1 d’abril.

Comentaris
X
X