L’Escola d’Aqüicultura de la Ràpita ja té la reclamada parada d’autobús

2018-03-04T20:04:37+00:00 4 de gener de 2018|Societat| ,|0 Comentaris

Les gestions de l’Ajuntament de La Ràpita, des de l’àrea d’Ensenyament, el consell comarcal del Montsià, el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat i l’empresa Hife, que efectua el servei, permetran que a partir d’ara el bus de la línia que lliga el municipi amb Poble Nou del Delta s’apropi a les instal·lacions de l’Escola d’Aqüicultura per donar serveis als alumnes i també, de retruc, al personal de l’IRTA que viu a La Ràpita i s’hi trasllada per treballar.

Cada dia són aproximadament un centenar els alumnes de l’Institut Els Alfacs que es desplacen a l’Escola d’Aqüicultura per cursar els estudis de grau mitjà i grau superior d’Aqüicultura, i també enguany dels estudis de grau superior en Educació i Control Ambiental. Fins ara, explicar als estudiants i a les seues famílies que no estava resolt un sistema públic de transport cap al centre escolar, era una deficiència que per fi s’esvaeix, tal com ha explicat el director de l’institut, Paco Brunet, que ha mostrat la “satisfacció” pels esforços de les diverses administracions i l’empresa.

El director dels serveis territorials de Territori i Sostenibilitat a les Terres de l’Ebre, Antonio Suàrez, ha assegurat que la nova parada comporta “pujar un esglaó més en la millora de la mobilitat a les Terres de l’Ebre”. A l’inici de curs també es va millorar la mobilitat pels estudiants del sud del Montsià, amb una línia entre la Sénia, Ulldecona i Alcanar, i aviat es sumarà una nova connexió entre Santa Bàrbara, la Galera i Godall.

A partir de dilluns, l‘autobús que surt cap a Poble Nou des de la terminal de La Ràpita a les 7.45 farà parada a l’IRTA (7.50 h), i de tornada sortirà de l’IRTA a les 14.40 hores. Es podrà utilitzar la targeta T-10, que té el preu d’un euro per trajecte.

 

Comentaris
X
X