Es presenten els equips de futbol sala de la Creu Roja d’Amposta

2018-03-04T17:30:59+00:00 4 de gener de 2018|Esports| ,|0 Comentaris

Dins a les lligues del Consell Esportiu del Montsià, trobem els equips de futbol sala que hi té en competició la Creu Roja d’Amposta.

Uns equips solidaris que volen servir d’instrument per compaginar l’esport amb la integració social. Destaca l’aposta per la igualtat d’oportunitats i que tothom pugui tenir els mateixos drets.

En aquest acte hi van ser presents l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, el regidor d’esports Marc Fornós, la regidora de serveis socials Susanna Sancho, la presidenta de Creu Roja d’Amposta, Teresa Reche i l’integrador social Joan Solà, cap visible del cos tècnic de l’entitat.

Els equips competeixen en les categories aleví, infantil i cadet amb el nom de +Esport Futsal, que vol reforçar el projecte social que es repeteix per segon any consecutiu.

El treball que es fa amb les famílies i els propis joves, va enfocat en l’àmbit social, educatiu i cultural. Es fan diferents tallers, entre els quals destaquen els de lectura, de plàstica, d’alimentació saludable i de música. L’activitat està oberta a joves d’entre 8 i 17 anys.

Comentaris
X
X