ERC trenca un altre pacte amb el PSC, ara a Santa Bàrbara

2018-03-04T20:09:45+00:00 3 de gener de 2018|Política| ,|0 Comentaris

 

Eva Franch, regidora d’Esquerra Planera, amb carnet socialista, passarà properament a ser regidora no adscrita a l’Ajuntament de Santa Bàrbara. El pacte electoral que el 2011 es va crear entre ERC i el PSC (Unitat Planera) i que es va reeditar a les municipals del 2015 (amb canvi de nom inclòs: Esquerra Planera), s’ha trencat de forma unilateral per part d’ERC com a conseqüència de l’aplicació del 155 i la problemàtica amb l’eix nacional. La regidora ha assegurat respectar la decisió i ha apuntat que espera seguir votant en el mateix que els seus exsocis de coalició en les temàtiques municipals.

El portaveu d’Esquerra Planera i militant republicà, Marc March, ha explicat que per les circumstàncies del moment no poden seguir endavant amb el pacte amb els socialistes.

Esquerra Planera és una coalició que es va crear fa set anys per intentar desbancar Convergència d’una de les seues alcaldies històriques al municipi. El projecte no va acabar de fructificar i actualment té tres regidors a l’oposició, dos d’ERC i una del PSC. ERC descarta repetir l’operació per a les municipals de l’any que ve i subratlla que pretén presentar candidatura pròpia. Per la seua part, la regidora socialista veu difícil poder organitzar una candidatura municipal del PSC en solitari a Santa Bàrbara.

 

https://www.youtube.com/watch?v=-o-u20n9fL0

 

Comentaris
X
X