Dani Gimeno nou entrenador del CD Tortosa

2018-03-04T21:42:22+00:00 3 de gener de 2018|Esports| , |0 Comentaris

Dani Gimeno és l’escollit per rellevar a Nacho Pérez, com a nou entrenador del CD Tortosa. L’equip situat en zona de descens i a quatre punts de la salvació, necessita un gir radical a falta de dues jornades per acabar la primera volta.

El tècnic ha manifestat l’agraïment per la confiança que se li otorga amb l’objectiu de salvar la categoria i prioritzat el treball i l’esforç per obtenir-lo. Ha avançat novetats a la plantilla.

Gimeno, va presentar la dimissió a mitjans de novembre al capdavant de l’Igualada, és bon coneixedor de la categoria.

Àlex Ródenas i Raúl González, causen baixa

Acte seguit el nou entrenador va tindre la primera presa de contacte amb la plantilla. Va dirigir la primera sessió d’entrenament a l’estadi Josep Otero. Allí es van conèixer les dos primeres baixes que ha tingut l’equip. Es tracta del porter Àlex Ródenas i el central Raúl González, que per motius personals deixen la plantilla.

Diumenge dirigirà el seu primer partit a la banqueta. Serà a Les Comes en la visita al seu ex-equip, l’Igualada. Tot i això, Gimeno no podrà seure a la banqueta per una sanció que acabarà de complir en el derbi ebrenc davant la Rapitenca.

 

 

 

Comentaris
X
X