Costes retira la línia elèctrica de les antigues Salines de Sant Antoni

2018-03-04T17:30:59+00:00 3 de gener de 2018|Societat| ,|0 Comentaris

Tal com es va fer amb la línia que arribava fins les Salines de la Trinitat de la Punta de la Banya, el cablejat s’ha soterrat amb l’objectiu de reduir l’impacte ambiental. Les línies que no s’utilitzaven s’han eliminat i s’ha instal·lat un nou mirador amb zona d’estacionament.

També s’ha delimitat la zona de vegetació entre la platja i la carretera de Baladres per evitar la entrada de vehicles en una zona d’interès natural.
Els treballs són la continuació de l’actuació de soterrament de línies elèctriques que es va dur a terme al Trabucador. La durada ha estat de nou mesos, respectant les èpoques de nidificació entre març i agost, i ha tingut cost de 320.000 euros.

Actualment, l’espai que ocupaven les antigues salines de la Tancada està gestionat per Mon Natura Delta de l’Ebre. Per la seva proximitat amb la llacuna i la badia dels Alfacs, és un espai perfecte pels ornitòlegs. Al 2017, des dels miradors de Món Natura es van observar més de cent espècies diferents d’aus.

 

https://www.youtube.com/watch?v=sqs6GkZS-ic&feature=youtu.be

 

Comentaris
X
X