‘Versos contra la violència’ omple l’auditori Felip Pedrell amb el seu al·legat pacifista

2018-03-04T21:42:22+00:00 2 de gener de 2018|Cultura| , |0 Comentaris

D’aquells dos recitals se’n va escriure un llibre amb més de 70 autors. I del llibre, el dramaturg Valer Gisbert va crear en temps rècord una obra total: amb diàlegs, dansa, cançó, jocs de llum i projecció d’imatges.

Dos personatges que personifiquen la tinta i el paper fan de fil conductor de les diferents escenes. Totes elles històries independents i sense connexió, però amb el mateix rerefons: la violència no es resposta a res.

La intensitat de les emocions va en augment a mesura que s’incorporen més llenguatges artístics. Per exemple, amb el dibuix que va fer en directe Ignasi Blanch o amb l’actuació de Cinta Villamon i Enric Panisello amb el Guernica de Picasso de teló. Roberto Oliván, Marta Viladrich, Albino Tena, Rafa Haro o Marta Viladrich van ser alguns dels noms propis que van voler col·laborar amb els impulsors del projecte, les associacions Mar de Fora i Dillums d’Art al Forn.

Sense referències directes a la violència d’Estat durant l’1 d’octubre, la nit va començar i acabar amb crits de llibertat pels presos polítics independentistes.

 

https://www.youtube.com/watch?v=JIjS1t1LPHA&feature=youtu.be

 

 

Comentaris
X
X