Sara Bosque Piñol és la primera nascuda del 2018 a l’Ebre

2018-03-04T21:42:22+00:00 2 de gener de 2018|Societat| ,,|0 Comentaris

Sara Bosque Piñol és el nom de la primera nou nascuda ebrenca. Va néixer poc després de les tres de la tarda i va pesar 3 quilos 300 grams. Tot i que el part va ser bastant llarg, va transcórrer sense cap tipus de complicació i al final la Veronica va donar llum a la seva filla.

Degut a que la mare sofria diabetis gestacional, tenien que  que ingressar el dia 1 de gener pel matí perquè li provoquessin el part poc abans de lo previst. Finalment no va fer falta ja que la nena va decidir posar-se de camí per si sola la nit del passat 31 de desembre.

Verònica i Ivan porten tota gairebé tota la vida emparellats. Es van conèixer a través d’internet de manera totalment casual. Una d’aquestes casualitats fortuïtes que quinze anys després els ha portat a començar el 2018 com una família de tres.

 

https://youtu.be/sga1rP1utRU

 

 

Comentaris
X
X