Cap d’Any de successos a les Terres de l’Ebre

El mateix dia va morir un altre home d’avançada edat i nacionalitat francesa al port esportiu de Calafat, a l’Ametlla de Mar. Segons els Mossos d’Esquadra, hauria mort per causes naturals, provablement per un infart.

També dissabte al matí es va conèixer la detenció, el passat 20 de desembre, d’una dona de 33 que obligava a prostituir-se a una embarassada a Tortosa. Se l’acusa d’un presumpte delicte de tràfic d’éssers humans per explotació sexual.

La víctima va arribar a Catalunya per treballar al camp, però en quedar embarassada va deixar la feina. Llavors una coneguda la va acollir al seu pis de Tortosa, però la va obligar a exercir la prostitució sota amenaces i coaccions, i quedant-se gairebé tots els diners que guanyava. La detinguda la va fer fora del pis quan al final de l’embaràs ja no podia continuar prostituint-se.

I el primer accident de trànsit del 2018 s’ha saldat amb quatre ferits. Aquest dimarts de matinada una furgoneta s’ha sortit d’una carretera al terme municipal d’Ulldecona i ha donat vàries voltes de campana. De les sis persones que hi viatjaven a dintre. quatre han estat traslladats als Hospitals d’Amposta i Tortosa.

Comentaris
X
X