Anar de l’Ebre a Barcelona per l’AP-7 és entre 25 i 35 cèntims més car

2018-03-04T20:25:19+00:00 2 de gener de 2018|Economia| |0 Comentaris

El peatge de la sortida a Amposta, per exemple, passa de costar 18,10 euros, a costar-ne 18,45. Malgrat la manca de solucions, diferents sectors socials segueixen demanant la gratuïtat de l’AP-7.

On els preus no han variat tot i l’inici del nou any ha estat en el transport ferroviari. Els preus es congelen en els rodalies de Catalunya. El Govern ha decidit pujar les tarifes en un 2% en els rodalies de Barcelona però mantenir-les iguals que l’any anterior a la resta del país. Així, un bitllet senzill entre Barcelona i Tortosa segueix costant 13,5 euros.

Pel que fa al transport per carretera, la companyia Hife també congela preus amb el nou any i manté tarifes com els vuit euros i mig, amb abonament, per anar a Barcelona des de qualsevol punt de les Terres de l’Ebre.

 

 

 

https://youtu.be/JUPMY522Sg4

 

 

 

 

Comentaris
X
X