L’hospital de Móra d’Ebre es queda sense cafeteria

2018-03-04T19:23:22+00:00 29 de desembre de 2017|Política| , |0 Comentaris

Així és ara la cafeteria de l’Hospital de Móra d’Ebre. Diverses taules repartides en una sala on, per servir-se, els usuaris han de comprar els productes amb màquines expenedores i escalfar-se el menjar en microones. El comitè d’empresa lamenta la pèrdua d’aquest servei que abans convertia la cafeteria en un lloc d’oci i culpa directament al Consell d’Administració per la mala gestió que n’ha fet de la situació que ha abocat al tancament.

A l’Abril del 2018 finalitzarà la concessió de gestió de l’Hospital per l’actual empresa que el gestiona i serà quan una empresa pública de CatSalut hauria de gestionar el centre sanitari. L’alcalde de la capital de la Ribera d’Ebre desitja que en la nova etapa el problema de la cafeteria sigui un dels primers en arreglar i lamenta la situació en la que es troben els usuaris que venen de fora de la comarca i han de passar diversos dies a l’hospital. De moment, tan com el comitè com molts dels usuaris consideren que l’espai s’ha convertit en un lloc molt fred socialment.

Comentaris
X
X