L’ajuntament de la Ràpita recorre al Suprem en un últim intent d’evitar l’enderroc de l’edifici Arriaz

2018-03-04T20:04:37+00:00 29 de desembre de 2017|Societat| ,|0 Comentaris

El jutjat contenciós administratiu número 1 de Tarragona va declarar nul·la la llicència d’edificació d’aquest edifici, atorgada l’any 2006, una sentència que va ser confirmada pel mateix TSJC l’any 2013.

L’Ajuntament va presentar a l’abril del 2016 un incident per impossibilitat jurídica o legal d’execució de la sentència que va declarar nul·la la llicència. Aquest incident va ser desestimat per una interlocutòria del jutjat contenciós tarragoní al gener passat que el Consistori va recórrer al febrer davant el TSJC.
Aquest tribunal ha desestimat el recurs d’apel·lació presentat per l’Ajuntament per evitar l’enderroc de l’obra, tal com ha comunicat al Consistori aquest mes de desembre.

Aquesta sentència del TSJC és apel·lable davant el Suprem, per això l’Ajuntament de La Ràpita, tal com van acordar els portaveus dels grups municipals en la junta de portaveus celebrada ahir dimecres, ha decidit seguir la via judicial presentant un recurs de cassació davant el Tribunal Suprem. “Davant aquest expedient, sempre hem dit que miraríem d’utilitzar totes les vies legals per defensar els interessos dels propietaris dels habitatges i del conjunt del municipi, de manera que ara que el TSJC ha desestimat el recurs per evitar l’enderroc i tenint l’opció de presentar un nou recurs al Suprem, utilitzarem aquesta via perquè entenem que l’enderroc seria un cop dur per als afectats i per a tota la població”, ha explicat l’alcalde, Josep Caparrós.

Comentaris
X
X