Els poemes de ‘Versos contra la violència’ pugen a l’escenari adaptats per Valer Gisbert

2018-03-04T21:42:23+00:00 29 de desembre de 2017|Cultura| ,|0 Comentaris

El dramaturg aldoverenc ha adaptat al teatre ‘Versos contra la violència’, que es al mateix temps l’adaptació en llibre dels dos recitals de poesia que van acollir la Ràpita i Roquetes després de les carregues policials de l’1 d’octubre. L’espectacle teatral recull alguns dels poemes però va més enllà dels fets d’aquell dia. Amb l’ajuda de la música i la dansa, es fa un retrat de les múltiples cares de la violència. 

La col·laboració, primer dels vuitanta coautors del llibre, i després d’actors, músics i ballarins han fet gran el projecte que van impulsar les associacions dillums d’art al forn de Tortosa i Mar de Fora de la Ràpita. 

Noms com Roberto Olivan o Ignasi Blanch participen en la estrena d’aquest divendres a la nit a l’auditori Felip Pedrell de Tortosa. Serà una única representació. No obstant això, el projecte de versos contra la violència promet seguir a través de noves formes d’expressió artística.

Comentaris
X
X