Tortosa supera les 100.000 pernoctacions fins novembre, un 23% més que l’any anterior

2018-03-04T21:42:23+00:00 28 de desembre de 2017|Economia| ,|0 Comentaris

Saber com seria la façana barroca de la Catedral de Tortosa si hagués prosperat el projecte és possible gràcies al monòlit que l’Ajuntament ha instal·lat just davant del temple, al marge dret del riu. L’element, d’acer inoxidable gravat a l’àcid, dibuixa la part inacabada de la façana i deixa un espai al mig amb el qual es pot jugar a encaixar la part existent de la Catedral. Hi ha diverses teories per explicar que l’obra es quedés a mitges. Les més plausibles serien l’econòmica i la inestabilitat del subsòl lligada al pes que hauria d’haver suportat.

La Catedral és un dels principals elements d’interès per als turistes que visiten la ciutat. Uns turistes cada vegada més nombrosos com indica que les pernoctacions han augmentat més d’un 23% en un any, superant les 106.000 fins a finals de novembre. Per seguir creixent, Tortosa apostarà per nous nínxols de mercat i presentarà candidatura a ser declarada Destinació de Turisme Esportiu en ciclisme.

De cara a 2018, el regidor ha avançat que es tornarà a fer una nova edició del Setge de Tortosa amb els Miquelets, coincidint amb els 310 anys de la presa de la ciutat, i ha avançat que hi haurà segona edició del Festival de cine turístic Terres Catalunya.

 

 

 

 

https://youtu.be/N8RikHaR4rY

 

 

 

 

 

Comentaris
X
X