L’Onada recapta la xifra històrica de 18000 euros per la Marató de TV3

Cadascun dels centres ha dut a terme diferents activitats, dins i fora dels equipaments, amb la finalitat d’oferir a tots els ciutadans la possibilitat de col·laborar amb les múltiples accions. Treballadors i residents, petits i grans, tots ells, d’una manera o d’altra, han realitzat una gran tasca solidària deixant el renom de L’Onada Serveis ben amunt.

Pel que fa a les activitats s’han realitzat per tots els gustos i en tots els centres residencials i llars d’infants de L’Onada Serveis. Les activitats més destacades que s’han dut a terme han sigut el Bingo, xocolatada i menjars solidaris, on s’han sumat els centres de Sant Cosme, Sant Antoni, Sant Fruitós, Gandesa, Riudoms, La Ràpita, Besos Mina, Tortosa i Tarragona; també s’han organitzat mercadets amb productes de segona mà als centres de Berga, Riudoms, Deltebre, Sant Pedor, Besos Mina i l’Aldea; a més de la venda de tiquets pel sorteig de paneres de Nadal de tots els centres i, com a novetat, a Caserres s’han organitzat jocs i tallers a la plaça del poble i a Alcanar ha tingut lloc la venda de dibuixos i recitació de poemes musicals.

 Per la seva banda, les escoles bressols de L’Onada Serveis han fet tasques de lo més elaborades, ja que han sigut els mateixos xiquets i xiquetes de les llars els que van fer torrons artesans per tal de vendre’ls –a més de castanyes, esmorzars i calendaris- a les famílies i al poble, com és el cas de les llars de l’Aldea, Gandesa i La Ràpita; també ho va fer la llar de Deltebre, però aquesta, a més, va participar en un concert solidari amb la col·laboració de l’Espiga d’Or i David Roman.

Tot plegat ha esdevingut un rècord històric de recaptació per L’Onada Serveis, ja que parlem de 18.474 euros, una xifra extraordinària. Recordem que l’any passat es va aconseguir un total de 12.250 euros, de manera que ens trobem davant d’un resultat històric sobre el qual la directora general de L’Onada Serveis, Cinta Pascual,  assegura que “Tot l’equip humà se sent molt satisfet amb la feina feta”.

Comentaris
X
X