Formar i preparar als musics de la Terra Alta, el principal objectiu de la Banda Musical de la comarca

2018-03-04T18:55:41+00:00 28 de desembre de 2017|Cultura| ,|0 Comentaris

Fa prop de tres anys el Consell Comarcal de la Terra Alta va decidir dinamitzar el sector cultural a través de la música. Una de les iniciatives que van emprendre’s va ser la fundació d’una Banda de Músics Comarcal on músics de diverses disciplines dels municipis terraltins s’ajunten per aprendre i compartir coneixements.

El Consell Comarcal dona suport a aquesta banda ficant un professor que imparteix la formació i la preparació de diversos concerts. Durant l’any s’ajunten prop de 40 persones que fan diversos repertoris. Tot aprofitant l’època festiva d’aquests dies, l’últim conjunt de cançons el van oferir a Horta de Sant Joan en el marc d’un concert Nadalenc. A part de Nadal, durant l’any es reuneixen per commemorar el Dia Mundial de la Pau o el Dia Mundial de la Música.

Comentaris
X
X