El màxim anotador del Cantaires Tortosa, Joel Kindred deixa el club

2018-03-04T21:42:23+00:00 28 de desembre de 2017|Esports| ,|0 Comentaris

Contratemps per a la planificació del Cantaires Tortosa a la Lliga EBA, amb les baixes inesperades de Joel Kindred i l’aler Cory Blau.

Kindred màxim anotador de l’equip amb 222 punts en 12 partits, ha signat contra pronòstic amb el Koospor de la Lliga Nord de Chipre. Una absència que el seu president Sisco Pepió considerava de molt important.

El cas de Cory Blau és diferent. Després de patir una lesió fa un mes, de la qual no s’ha recuperat encara, s’ha decidit que faça la recuperació a casa.

Ara el club haurà de buscar a correcuita en el mercat substituts de garanties per pal·liar aquestes absències. Sobretot pel que fa a l’aspecte anotador, ja que entre les dos baixes al darrer partit a la pista del Quart, van sumar 47 punts.

Carlos Marrero, el primer fitxatge

Les negociacions s’han desencadenat amb el primer reforç que ve a suplir la baixa de llarga durada d’Adri Zaragozi. Es tracta del base canari Carlos Marrero procedent del Bloomfield College americà. Els substituts de Kindred i Cory, es podrien cristal·litzar en els propers dies.

L’objectiu de la permanència passa per sumar els màxims punts a casa, on han de passar equips com el Mataró, el Masnou o el Menorca, tres dels quatre primers classificats.

 

https://youtu.be/5rA5DLtcUn0

 

 

 

 

Comentaris
X
X