Sandra Zaragoza (PDECat), nova presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre

2018-03-04T21:42:23+00:00 27 de desembre de 2017|Política| , |0 Comentaris

El president de la mesa d’edat constituïda per al ple extraordinari de moció de censura ha sumat vots a favor i en contra i ha proclamat presidenta de l’ens a la candidata pactada pels grups comarcal de Convergència i Unió i d’ERC, Sandra Zaragoza. La nova presidenta s’ha reafirmat en la idea que la moció es realitza per coherència i que és una conseqüència directa dels problemes de país, l’aplicació del 155 i el suport socialista al mateix.

Per la seua part, el president sortint, el socialista Enric Roig ha defensat la seua labor al front de la institució, ha acusat els republicans de traïdors per haver trencat el pacte que els unia i ha posat en dubte que les dues formacions que han tirat endavant la moció es puguin entendre per governar, donats els seus conflictes històrics a la comarca i al conjunt del territori.

Els altres dos grups a l’oposició al Consell, el Partit Popular i Entesa, han votat en contra de la moció. El primer, per considerar que els pactes signats s’han de mantenir i, el segon, per considerar que tot es tracta d’una estratagema per finalitats personals i partidistes, i no en benefici de la institució ni la comarca.

 

 

https://youtu.be/Lguorsa7qqE

 

 

 

Comentaris
X
X