Lluis Mas s’imposa als 10000 metres de l’Aldea

2018-03-04T18:13:40+00:00 27 de desembre de 2017|Esports| , |0 Comentaris

Lluisma Mas, vigent campió del circuit de curses de muntanya, es va imposar en la setena edició de la cursa dels 10000 quilòmetres puntuable per al circuit ebrenc. Va aturar el crono en 27 minuts i 45 segons. El van seguir Adam Maijó de l’Atletisme Ascó i Sergio Garcia de l’Athletic Track Tarragona.

Enguany els canvis d’emplaçament i el fet d’apostar per un recorregut de mitja muntanya van afavorir a que les inscripcions anessin en augment, estant al voltant dels 200 inscrits, 50 d’ells en la modalitat del canicross.

El canicross era el primer cop que s’organitzava dins al circuit Terres de l’Ebre. Les victòries van ser per a Aitor Tomàs amb un crono de 27 minuts i 45 segons, mentre en fèmines Marta Berrocal tardava 33 minuts i 34 segons en recórrer els sis quilometres i mig.

Era la segona cita del calendari i última de l’any. Es reemprendrà el circuit a Campredó el 14 de gener, amb l’onzé Canicross “Les II Torres”, per seguir al mes de març en les proves de La Foradada a la Ràpita i Amposta, que tancaran el calendari d’enguany.

Comentaris
X
X