El president de mesa dels Muntells prohibeix als apoderats d’ERC i la CUP exhibir acreditacions amb cintes grogues

Al poble dels Muntells, el president de l’única mesa ha prohibit que els apoderats d’ERC i la CUP entressin al col·legi electoral d’aquesta pedania de Sant Jaume d’Enveja lluït insignes partidistes. Tal com ha denunciat el regidor republicà de Sant Jaume, Joan Bertomeu, el motiu ha estat que les cintes de les acreditacions eren de color groc.

Els representats dels dos partits han denunciat la situació a la Junta Electoral de Zona que com ha pogut saber Canal Terres de l’Ebre, han rebut la queixa. Tot i així, no han donat cap resposta i els apoderats d’ERC i la CUP han seguit dins el col·legi electoral però sense les seves acreditacions.

apoderats 21d

La rivalitat entre Esquerra Republicana i Ciutadans en aquestes eleccions s’ha traduït també, en alguns casos, entre els seus apoderats. A l’escola Xip Xap de la Ràpita, les d’Esquerra s’han queixat que les de Ciutadans havien manipulat unes paperetes.

Aquestes han explicat que havien mogut de lloc les seves paperetes perquè es trobaven en una posició que no permetia veure el seu logotip. Després de ser apercebudes per les representants de l’ajuntament, la situació no ha anat més tot i que les apoderades d’ERC ho faran constar en acta.

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=mTxrRcpuFUc&feature=youtu.be

 

 

 

 

Comentaris
X
X