Un regidor d’ERC assumeix funcions de govern a Deltebre d’esquenes al partit

2018-03-01T06:53:53+00:00 20 de desembre de 2017|Política| ,|Tags: , |0 Comentaris

El ple extraordinari que dimarts a la tarda es va celebrar a Deltebre va patir una modificació menys de tres hores i mitja abans del seu inici. Es va incloure donar compte d’una modificació del cartipàs que incloïa la creació d’una nova regidoria, la de Promoció i Diversificació Industrial, atorgada amb una dedicació del 90% al regidor de l’oposició Carles Aliau, d’Esquerra. El decret d’alcaldia s’havia signat el mateix dimarts al matí, hores abans del ple extraordinari. 

L’executiva local d’Esquerra a Deltebre havia votat dies abans contra aquesta proposta d’assumir funcions de govern. La falta de de disciplina del regidor republicà ha despertat el rebuig del seu propi partit. Segons fonts de la formació, s’hauria demanat la seua expulsió del partit. S’espera que ERC expliqui la seua postura de forma oficial aquest divendres.

La CUP de Deltebre ha enviat un comunicat acusant l’alcalde de la població, Lluís Soler, d’assegurar-se la majoria absoluta al consistori -fins ara li faltava un regidor per aconseguuir-ho- pagant un sou de 24.900 euros bruts anuals a un regidor de l’oposició que li podria garantir la governabilitat. 

 Ni els cinc regidors de Compromís d’Esquerres, ni el del PP ni el portaveu d’ERC van assistir al ple extraordinari de l’Ajuntament de Deltebre de dimarts.

 

 

 

 

https://youtu.be/8qncvFyKUZc

 

 

 

 

 

Comentaris
X
X