Kellogg’s i l’IRTA col·laboren per millorar la rendibilitat de l’arròs al Delta

2018-03-04T17:31:01+00:00 18 de desembre de 2017|Economia| ,|0 Comentaris

Una trentena d’agricultors que formen part del projecte Origins de la multinacional nordamericana Kellogg’s van participar a Deltebre en la jornada de valoració de les actuacions que s’han portat a terme en la darrera campanya al Delta. Conjuntament amb l’IRTA, es forma els arrossaires per millorar la rendibilitat i la sostenibilitat del seus productes.

Entre les bones pràctiques aplicades, destaquen aspectes com l’anàlisi del sòl, recomanacions de fertilització, de  sembra, d’utilització de l’aigua o mètodes per identificar i controlar les males herbes.

I segons l’IRTA, amb l’aplicació de les bones pràctiques, els agricultors que formen part del projecte han cultivat 500 quilos més per hectàrea que la mitjana del Delta.

Amb l’optimització dels recursos, una major producció i la disminució de l’impacte ambiental, els agricultors obtenen millors rendibilitats i Kellogg’s pot sumar-se a la demanda creixent per part dels consumidors de productes més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

 

https://youtu.be/o3Bk1_Gd5pM

 

 

Comentaris
X
X