L’Ulldecona ensorra més a la Cava

2018-03-04T22:04:11+00:00 17 de desembre de 2017|Esports| ,,,|0 Comentaris

El partit, a la primera meitat, va estar marcat pel fort vent. Impedia jugar. La Cava va tenir una gran ocasió amb rematada al pal. L’Ulldecona, en una contra, va fer el 0-1 amb una jugada de manual entre Blanco, Gustavo, Castells que va assistir a Arnau que va marcar. Fins el descans, intents locals però molt condicionats pel vent, amb algun tret que va inquietar a Reolid, porter visitant.

A la represa, amb l’entrada de Sergi Castaño, i assumint riscos, la Cava va millorar. El vent va parar. Els locals van obeir el camp i van ser més agressiu, combinant amb més criteri i assetjant a un Ulldecona que va perdre intensitat defensiva. Els caveros van apretar i van donar feina a Reolid, amb diverses rematades exteriors. Amb els minuts, el partit es va trencar, la Cava no va poder seguir pressionant i l’Ulldecona, a la contra, va acabar perdonant altres oportunitats amb un Nacho que no va tenir la seua millor tarde.

https://www.youtube.com/watch?v=yIPHpnfXryU&t=27s

 

Comentaris
X
X