Ciutadans crida al vot ‘útil’ en l’únic acte de campanya a les Terres de l’Ebre

2018-03-04T21:42:25+00:00 17 de desembre de 2017|Política| ,,|Tags: |0 Comentaris

 “Si fos votant del PP, aquesta vegada faria una excepció per contribuir a aquest salt històric per a Catalunya”. Aquest va ser el missatge del portaveu nacional de Ciutadans en l’únic acte de campanya de Ciutadans a les Terres de l’Ebre. Un dels líders de Ciutadans va apel·lar a “a aportar pel vot útil”. Els números 1 i 2 per Tarragona es van acompanyar de Girauta per acabar, diuen, amb “el món paral·lel creat pel secessionisme”. 

“La realitat no és el que explica Ferran Bel”, va assegurar el cap de llista per Tarragona, Matías Alonso: “El 21-D tenim una oportunitat històrica per posar fi al Procés i els riscos innecessaris”, com ara “el descens d’un terç en les reserves turístiques en 2018, la fugida massiva d’empreses i autònoms, la xacra de l’atur de llarga durada que afecta especialment a Terres de l’Ebre o la ruptura de la convivència”. Alonso va acusar als independistes “d’embaucadors” i d’haver creat una “gran mentira col·lectiva” de límits “irrespirables”. Per Alonso, el procés ha servit per “tapar vergonyes col·lectives de formacions polítiques” i “una incapacitat de gestió”. 

També missatge per al candidat ebrenc d’ERC, Lluís Salvadó, en aquest cas de la número 2 per Tarragona, Lorena Roldán, a qui va recordar que “l’únic GPS que Cs ha d’utilitzar per arribar a Terres de l’Ebre és per esquivar la quantitat de peatges que el seu exgovern ha repartit per tota Catalunya”. 

Per Ciutadans, hi ha dos qüestions fonamentals el 21-D: “guanyar les eleccions al separatisme” i una suma “que faci possible una nova majoria pel canvi que necessita Catalunya”. 


https://www.youtube.com/watch?v=qRr0sQpWLdo&feature=youtu.be

Comentaris
X
X