El Comitè de Competició exclou el Tortosa-Ebre

2018-03-04T21:42:25+00:00 15 de desembre de 2017|Esports| ,|0 Comentaris

Segos informa el Setmanari l’Ebre, l’equip tortosí va iniciar la temporada amb moltes dificultats, com així ho reconeix el seu tècnic Jordi Balart, afirmant que “se’ns va notificar molt poques hores abans de la primera jornada la possibilitat de recuperar la categoria i jugar a Preferent, era una decisió complicada pel poc temps que teníem i també perquè possiblement no teníem prou equip per a competir a la categoria, però finalment es va decidir acceptar la categoria que les jugadores havien aconseguit salvar la temporada anterior”.

Amb només 16 jugadores a l’equip, les tortosines van iniciar el curs a la categoria Preferent, acumulant tres derrotes contundents en les tres primeres jornades, en les quals el tècnic va haver d’intentar minimitzar les conseqüències de tenir una plantilla curta i de comptar amb algunes jugadores lesionades o absents per motius personals o laborals. Malgrat totes les dificultats existents, en la quarta jornada el Tortosa- Ebre aconseguia imposar-se per 3-4 a l’Escola Planadeu, sumava la primera victòria i deixava símptomes d’una possible millora que, lluny de concretar-se, va tenir l’efecte contrari en les jornades següents, en les quals l’equip va tenir serioses dificultats per poder reunir onze jugadores per competir en els partits, una situacióque va provocar la primera incompareixença en el partit de la jornada 8 a Sant Cugat. Dos jornades més tard, l’equip entrenat per Jordi Balart, que unes setmanes abans havia pogut incorporar dos noves jugadores, tampoc va poder reunir les jugadores suficients per a disputar el partit com a local davant el Vic Riuprimer, que acumulava la seua segona incompareixença i es produïa la definitiva una jornada després en el desplaçament a l’Estartit.

Davant aquesta situació, el Comitè de Competició ha decidit excloure l’equip de la competició, amb l’afegit d’una sanció econòmica i de la pèrdua de dos categories, que també implica la impossibilitat d’ascendir en les dos temporades vinents.

Algunes de les jugadores tindran ara la possibilitat de seguir jugant amb l’equip de futbol sala o amb el que competeix a la lliga de futbol 7 de les Terres de l’Ebre

Comentaris
X
X