Mor el conductor ferit molt greu en un xoc a l’entrada de Camarles

2018-03-01T06:53:56+00:00 14 de desembre de 2017|Societat| ,|0 Comentaris

13.00 h  |  Un accident de trànsit al pont d’entrada a Camarles entre un turisme i una motocicleta ha acabat amb tres persones ferides, una d’elles en estat molt greu. L’accident s’ha produït poc minuts després de les dotze d’aquest dijous al migdia quan per motius que es desconeixen el turisme hauria envaït el sentit contrari i hauria xocat frontalment contra la motocicleta. 

El conductor de la motocicleta ha patit politraumatismes i ha estat traslladat a l’Hospital Joan 23 de Tarragona en estat molt greu. El conductor del turisme, també de Camarles, ha patit ferides de caràcter lleu i ha estat traslladat a l’Hospital Tortosa Verge de la Cinta. Com a conseqüència de l’accident, el pont d’entrada a la població des de la carretera N-340 ha restat tallat menys d’una hora.

El club de moters Jíbaros Delta de l’Ebre ha anunciat que dissabte a les 10 del matí farà una comitiva per acompanyar el seu company de club des del tanatori de Deltebre a l’església de Camarles.

 

 

 

 

 

 

 

https://youtu.be/RjdUtWYIDdQ

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentaris
X
X