Tomàs Castells (PP), “el procés ha estat un malson per a Catalunya”

2018-03-01T06:28:37+00:00 13 de desembre de 2017|Política| |Tags: , , |0 Comentaris

Segons Castells, “ens ha portat a la fuita d’empreses i a la fractura social, i no podem tornar al mateix escenari. Ara ja sabem el resultat de l’exgovern, ja que a Europa no ens ha escoltat ningú”.

Pel que fa a la constitució, Castells ha recordat que s’ha de respectar, igual que les lleis i l’Estatut, i s’ha de treballar per construir una Catalunya oberta i plural com sempre hem estat els catalans. Així i tot, el deltebrenc, ha reconegut que, “tot és millorable i hi ha parts de la constitució que s’hauran de modificar i per això s’ha de crear una comissió d’estudi. Ara bé, s’ha de fer en tranquil·litat i amb un gran consens que ens ha de portar a millorar aquells punts que ens portin a una constitució adaptada a l’actualitat, i això s’ha de fer sense pressa”.

 

Comentaris
X
X