S’inicia la recuperació del camí de ronda dels Alfacs per frenar la regressió del Delta

2018-03-01T06:53:57+00:00 12 de desembre de 2017|Economia| ,|0 Comentaris
L’actuació té un pressupost de 863.000 euros i s’executarà en dos mesos. Les obres s’estenen als termes municipals de Sant Carles de la Ràpita i Amposta, al Montsià, i són la primera fase del projecte de millora mediambiental d’aquest marge deltaic dels Alfacs. Aquestes mesures s’implementen per adaptar la plana deltaica al canvi climàtic i a l’increment del nivell del mar.
 
El camí de ronda que s’habilitarà a la zona nord de la badia dels Alfacs permetrà recuperar i gaudir aquest tram de costa al delta de l’Ebre. L’actuació es farà entre el desguàs de la fortalesa àrab i la Torre de Sant Joan. Les obres han de començar el 25 de gener i el termini d’execució de l’obra és de dos mesos.

 

Comentaris
X
X