El ‘macropont’ retorna les bones xifres al turisme rural del Delta després de la crisi política

2018-03-04T20:25:23+00:00 6 de desembre de 2017|Economia| , , |0 Comentaris

El president de Aturebre, Albert Hernández, reconeix que “l’aturada forta” que han viscut les darreres setmanes “en aquest pont no existeix”. Una situació que, afegeix, no difereix a la resta de negocis del sector del comerç i l’hostaleria. Així com el desig que la situació “es normalitzi”.

Un factor que sí ha jugat a favor dels hotelers i gestors d’allotjaments rurals de les Terres de l’Ebre és la durada del pont i el clima. Per una banda s’han registrat dues onades de reserves: els que aprofiten tot el pont, des de dimarts fins diumenge, i els que el començaran dijous fins finals de setmana.

D’altra banda, el bon temps ajuda a que el turista opti per destinacions de costa i, en aquest cas, el Delta de l’Ebre ofereix paisatges diversos i singulars. “Caminar per les platges verges del Delta, des de la Marquesa fins el far del Fangar, sorprèn a la gent i ens fa únics”, assegura Hernández.

El client mitjà del turisme rural a l’Ebre continuen sent famílies i parelles, tot i que el visitant de la tercera edat, cada cop més actiu, està en alça. Des de Aturebre recorden que és un client “de qualitat” alhora que un nou nínxol de mercat pel turisme rural.

Aturebre representa a una trentena de masos i cases rurals del Baix Ebre i el Montsià i es distingeixen per ser, la majoria, membres de la Carta Europea de Turisme Sostenible i punts d’informació turística del Parc Natural del Delta de l’Ebre.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZCIHIZUt6O0

 

 

Comentaris
X
X