Govern i CUP a Tortosa neguen el debat al PSC per la postura sobre el 155

2018-03-04T21:42:28+00:00 5 de desembre de 2017|Política| |0 Comentaris

El ple ordinari havia de debatre fins a set mocions dels grups municipals. Però dos van passar pràcticament sense confrontació dialèctica. Van ser les dos presentades pel grup del PSC, que just després d’exposar-ne el contingut va veure com es topava amb una breu i taxant frase dels portaveus de la CUP, ERC i el PDeCAT amb la qual, directament, es negaven a tractar-la.

D’aquesta manera, els dos grups del govern i el de la CUP van voler criticar que el PSC hagués abandonat el ple el mes passat, i que no s’hagués presentat a una altra sessió, en els dos casos coincidint amb el debat sobre l’aplicació de l’article 155 i per l’empresonament dels consellers i membres d’entitats sobiranistes.

El ple va aprovar per unanimitat la moció de Movem que impulsa accions per eliminar la violència envers les dones. En canvi, va rebutjar-ne una altra, en la mateixa línia, de la CUP.

 

Comentaris
X
X