El Saló Infantil i Juvenil de Tortosa es renova pels seu 25è aniversari

2018-03-04T21:42:28+00:00 5 de desembre de 2017|Societat| , |0 Comentaris

Com cada any, el parc de nadal té espais per diferents grups d’edat. Una zona pels més menuts, amb activitats per la seva edat i després, múltiples atraccions per xiquets més grans com un rocòdrom, els inflables o una scape room. No faltaran tampoc els tallers de manualitats, en hi ha fins a vuit diferents. El Saló Infantil s’instal·larà al Pavelló Firal de Remolins i estarà obert durant totes les vacances de nadal: del divendres 22 de desembre fins el dijous 4 de gener. L’horari d’obertura és de deu i mitja a una i mitja pel matí i de 4 i mitja a vuit i mitja per la tarda. L’Associació de Voluntaris Nadal Jove ha destacat el treball dels seus voluntaris per fer-ho tot possible.

Comentaris
X
X