Detingut un conductor sense carnet que havia estat detectat a l’Aldea circulant a 215 km/h

2018-03-04T18:13:40+00:00 5 de desembre de 2017|Societat| , |0 Comentaris

A les 01:50 hores de la matinada, un control de velocitat ubicat a l’autopista AP-7 al municipi de l’Aldea, ha detectat un vehicle circulant a 215 km/h en un tram limitat a 120 km/h. Ràpidament, la patrulla de trànsit ha donat l’alerta a la resta de dotacions per aturar el conductor i sancionar-lo.

Minuts desprès el mateix vehicle ha estat detectat en un altre control de velocitat ubicat a la mateixa autopista dintre del terme municipal de Cambrils mentre circulava a 161 km/h, cosa que també comporta una sanció, en aquest cas  administrativa, per excés de velocitat.

El dispositiu policial ha permès interceptar i aturar el vehicle a Salou, a l’autopista AP-7. Durant la identificació, els agents han comprovat que el conductor no disposava del permís de conduir. Per aquest motiu, els mossos l’han detingut per dos delictes: circular a una velocitat punible i circular sense haver obtingut mai el permís de conduir. D’altra banda el detingut també ha estat denunciat administrativament per l’excés de velocitat en el segon  control.

El detingut passarà durant les properes hores a disposició judicial.

 

Comentaris
X
X