Ascó tanca la Fira de Nadal i Mostra del Cava amb més visitants que l’any passat

2018-03-04T18:26:19+00:00 5 de desembre de 2017|Societat| , |0 Comentaris

 

Torrons, decoració nadalenca i la beguda per excel·lència dels dinars amb la família. Ascó calenta motors pel Nadal i ho fa amb una de les activitats més concorregudes d’aquests dies al nostre territori: una fira on els productes locals en són els protagonistes. La població de la Ribera d’Ebre consolida ja les jornades, sent el 9è any consecutiu que se celebra una exhibició com la d’aquest cap de setmana. S’hi afegeix però també la Mostra del Cava que enguany arriba a la seva setena edició.

La Fira cada cop té més èxit entre els habitants de la Ribera d’Ebre, així ho afirma el regidor de Fires i Turisme de l’Ajuntament d’Ascó, Josep Jaimot, es calcula que durant el cap de setmana han passat pels estands de la mostra més d’un miler de persones.

Durant aquest cap de setmana Ascó aprofita també per inaugurar les llums que romandran penjades als carrers de la població totes festes. Aquest ornament ha estat la cirereta del pastís, que juntament amb un canvi d’ubicació de la Mostra del Cava han fet  lluir la Fira com mai.

https://youtu.be/T3j0zrPbIfchttps://youtu.be/T3j0zrPbIfc

Comentaris
X
X