L’Aldeana es consolida en la tercera plaça després de guanyar l’Olímpic

2018-03-04T19:23:23+00:00 3 de desembre de 2017|Esports| , , , |0 Comentaris
Piqué, un dels tècnics de l’Olímpic, deia que “l’Aldeana, per a mi, ha estat el millor equip que ha passat pel nostre camp. Nosaltres no vam estar tan encertats com els darrers partits però, malgrat això, vam tenir intensitat i vam lluitar. La clau és que, tot i que sabíem que eren potents en accions a pilota aturada, ens van marcar aviat dos gols i ja vam anar a remolc. No obstant, destacar la lluita fins el final, davant d’un bon rival que va merèixer la victòria. Destacar que el partit va ser correcte, amb un bon arbitratge”.
 
Bartolo, de l’Aldeana: “el partit va començar molt bé, al minut 16 ja anàvem 0-2, gols de Reverté i Àlex Alegre.En general, vam recuperar la millor versió del nostre joc. Estic content. Vam fer un gran partit”. Els aldeans són tercers.
 

https://www.youtube.com/watch?v=nzHsrSfht_U&t=3s

 

Comentaris
X
X