Campredó acull una exposició amb obres del pintor Miguel Tortosa

2018-03-04T21:42:29+00:00 30 de novembre de 2017|Cultura| , , |0 Comentaris

 

Arxiu Manuel Pérez Bonfill

Aquest ha estat un projecte estel·lar de la regidoria de cultura i patrimoni. Mitjançant una recerca exhaustiva durant el darrer any, s’ha aconseguit recopilar: un gran nombre dels seus articles, d’articles sobre la seua persona, el seu epistolari, tot un seguit de documents audiovisuals i de programes de ràdio en què fou entrevistat, dibuixos seus, dibuixos que il·lustren els seus llibres, etc.

També es va presentar la Ruta literària Manuel Pérez Bonfill, que es posarà en marxa al mes de febrer, la qual transcorre importants espais de significació literària de la ciutat de Tortosa. Finalment, des del govern de Campredó es va obsequiar l’Associació d’amics de Francesc Llop amb una foto de l’il·lustre pintor impressionista de quan tenia 73 anys, així com amb un recull amb imatges de quadres i dibuixos seus acompanyats d’uns haikus de l’escriptor campredonenc Emigdi Subirats.

 

 

https://youtu.be/hXEw5k7UaL4

 

 

Comentaris
X
X