Òmnium apropa a Móra d’Ebre el festival VOC de curts amb català

2018-03-04T19:23:23+00:00 29 de novembre de 2017|Cultura| , |0 Comentaris

En total, s’han projectat 12 curtmetratges, alguns rodats a casa nostra. Han sigut 300 les produccions que s’han presentat en aquesta segona edició del VOC, la qual cosa significa un creixement significatiu respecte a la primera edició. D’aquests tres centenars de pel·lícules, el jurat en va seleccionar nou de finalistes i altres tres en la categoria de videoblogs. El certamen atorgarà el premi del jurat i el premi del públic, per la qual cosa els assistents han pogut votar el film que més els ha agradat.

L’acte va comptar amb la presència de Roser Sebastià, de la junta nacional d’Òmnium, i de Gerard Font, un dels alumnes de l’Institut Martí Franqués de Tarragona que ha participat en la realització del film ‘Entre Pàndols i Cavalls’, el qual va quedar entre els nou finalistes.
 
Deu butaques del teatre de La Llanterna estaven ocupades per llaços grocs i els nom dels vuit consellers de la Generalitat empresonats i de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez. El públic també s’ha fet una foto demanant la llibertat dels presos polítics. En començar l’acte, Josep M. Prades, de la junta ebrenca d’Òmnium, ha llegit un manifest demanant-ne la llibertat.
 
https://www.youtube.com/watch?v=U6KLdDUocdI

 

Comentaris
Toggle Sliding Bar Area
X
X