Riba-roja d’Ebre a un pas de conèixer l’adjudicació de la carretera que els connectarà amb la Granja d’Escarp

2018-03-04T19:54:58+00:00 28 de novembre de 2017|Economia| , |0 Comentaris

 

Fa 20 anys que aquest majestuós pont connecta la població de Riba-roja amb un camí de terra. Era l’any 1997 quan finalitzaven les obres que havien d’unir la comarca de la Ribera d’Ebre amb la Granja d’Escarp, al Segrià. La infraestructura era totalment necessària, ja que formava part del Pla d’Evacuació Nuclear de Tarragona. El projecte però no va prosperar i és ara quan els ribarojans i ribarojanes comencen a veure-hi sortida amb la imminent publicació de la licitació per l’adjudicació de les obres.

Ho explica l’alcalde de Riba-roja, Antonio Suárez: “Seguint amb el compromís del conseller Rull, durant els pròxims 15 dies hi ha prevista la publicació de la licitació de l’adjudicació del projecte que ha d’unir el pont de Riba-roja amb Almatret i la Granja d’Escarp”.

La connexió no només és necessària en cas d’accident nuclear. També permetrà unir la població de Riba-roja amb l’A2 i l’AP2 sense haver de passar per Flix i Maials a través de l’Eix de l’Ebre.

“La gent de Riba-roja percebem aquesta carretera com una oportunitat de connectar-nos”, afegeix Suárez, “Ho podrem fer tant amb els grans corredors de desenvolupament econòmic, i poder-nos situar a prop dels polígons de Fraga i l’Estació de l’AVE a Lleida.

La carretera sumarà un total de 27 quilòmetres i permetrà fer el trajecte de Riba-roja a la Granja d’Escarp en gairebé la meitat de temps. Es calcula que la inversió total del projecte suposarà un cost de 40 milions d’euros.

https://youtu.be/Pacpey6xfsUhttps://youtu.be/Pacpey6xfsU

Comentaris
X
X