Vetllada literària a La Ràpita: Premi de narrativa Sebastià Juan Arbó i el Premi d’escultura Agustí Vizcarro La Pinisello

2018-03-21T00:40:13+00:00 23 de novembre de 2017|ebredigital.tv| , |0 Comentaris

D’altra banda, l’escultor de Jesús, Joan Panisello es va endur el premi d’escultura Agustí Vizcarro amb “Olivera mil·lenària ”. L’artista jesusenc li va dedicar un motiu discurs al seu gran amic i company, inspirador de l’obra.
L’auditori Sixto Mir de la Ràpita va ser l’escenari escollit per acollir la segona edició de la vetllada literària. Per una nit la platea va acollir el sopar de premiats, finalistes i autoritats a l’acte cultural. Des de la regidoria van destacar el paper fonamental que desenvolupa la cultura en la societat, més encara en el moment polític i social que viu el país.
L’acte va cloure amb l’actuació ‘Dunes’ de la cantautora ebrenca, Montse Castellà, i Laura Borràs, directora de la institució de les Lletres catalanes, que van interpretar una simbiosi entre la poesia i la música.

 

Comentaris
X
X