L’atleta Oxana Bonjorn, millor esportista de Móra d’Ebre 2017

2018-03-04T19:23:24+00:00 19 de novembre de 2017|Esports| , |0 Comentaris
La jove atleta Oxana Bonjorn Girós es va proclamar millor esportista de Móra d’Ebre de l’any 2017. Bonjorn, dins de la temporada 2016-2017, va aconseguir en la especialitat de cros el subcampionat d’Espanya amb la selecció catalana. Va guanyar el bronze en el campionat d’Espanya per equips. Va ser campiona de Catalunya per equips, segona en el Gran Premi Català de cros i quarta en el Campionat de Catalunya.
El millor equip de Móra d’Ebre 2017 va ser proclamat el Club de Futbol Sala, campió de la máxima categoría de les Terres de l’Ebre, on va disputar la Segona Divisió Catalana del Grup 7. Aquesta temporada el club assumix el repte de consolidar-se a la máxima categoría de la província de Tarragona.
El premi a la millor entitat esportiva local va correspondre a l’Associació Esportiva Escolar del Col·legi Santa Teresa. La finalitat de l’associació és la de promoure i fomentar l’activitat física al centre escolar, tot organitzant, coordinant i posant a la pràctica una gran varietat d’especialitats esportives, fet que ha dut als alumnes del col·legi a ser reconeguts pels seus mèrits, a totes les competicions esportives en les que es presenten.
L’homenatge a títol pòstum el va rebre Baptista Garí Pedrola, un entusiasta de l’esport del motor i del ciclisme, transpassat ara fa uns anys. El guardó, lliurat per l’alcalde, Joan Piñol, el va recollir la seua filla, Laura Garí.
L’acte va finalitzar amb un espectacle d’acrodansa a càrrec de l’alumnat de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d’Ebre i de la Companyia Dansa Fòrum Licano, sota la direcció de Nayelli Abrego i Núria Serra. Per acabar, va tindre lloc un refrigeri per als assistents.
 
https://youtu.be/JcKNkyFJdTQ

 

Comentaris
X
X