Literatura mallorquina, reusenca i ebrenca a la IX Copa de lletres de Riba-roja d’Ebre

2018-03-04T19:54:58+00:00 14 de novembre de 2017|Cultura| , |0 Comentaris

Tres llibres acompanyats de diferents vins d’un dels cellers més prestigiosos de la Ribera d’Ebre. La novena edició de la Copa de Lletres de Riba-roja d’Ebre va servir, una edició més, per presentar tres obres de tres autors diferents amb l’objectiu de promoure’n la seva lectura.

L’acte, organitzat per una de les entitats més punteres per la organització de diferents actes culturals, l’Associació de Dones del municipi, celebra dues edicions de la Copa de lletres cada any. Una a la primavera i una altra a la tardor.

La cita riba-rojana coincideix amb l’estrena d’uns versos de Tite Peralta a Argentina, concretament a Tucamán, on el director d’orquestra argentí Raúl Dip ha musicat els versos del seu darrer llibre: Entre las sombras de otoño. L’acte va comptar també amb la poeta mallorquina Mayte Albores i el reusenc Rubén Heras. També, en el marc de la literatura ebrenca, va assistir-hi Sílvia Mayans parlant de novel·la negra.

Comentaris
X
X