L’Handbol Amposta continua en zona de descens, després de perdre contra el Sant Vicenç

2018-03-04T17:31:08+00:00 14 de novembre de 2017|Esports| , |0 Comentaris

La primera meitat va ser desigual i el control de joc canviaca d’equip segons avançaven els minuts, però va acabar amb un millor resultat per a les visitants que van marxar al descans amb el marcador a favor per 13 a 16. A la represa, les del Baix Llobregat no van abaixar el ritme i l’efectivitat en atac va fer que als 45 minuts anessin 15 a 21. Llavors les ampostines van reaccionar, fent un parcial de 3 a 0, però les visitants van seguir fermes, contrarestant les accions de les de Castellà. Finalment triomf per al Sant Vicenç que va trencar la seua ratxa negativa de dos derrotes consecutives.

https://youtu.be/XXRto3-bIII

 

 

Comentaris
X
X