Gustavo Soriano explota quan recorda la sortida del CF Amposta

2018-03-04T22:04:11+00:00 13 de novembre de 2017|Esports| , , , , |0 Comentaris

En aquests anys va ser un dels puntals de l’equip, liderant el grup durant la seua estada a tercera divisió i essent el capità. El seu últim any al club (temporada 2015/2016), va ser dels pitjors esportivament amb la dimissió del llavors entrenador, Antoni Teixidó, i el posterior descens a segona catalana.

El jugador, que pertany al CF Ulldecona des de fa una temporada, va sortir del club ampostí després que l’entitat considerés que no encaixava en la plantilla que s’estava creant per afrontar la nova temporada, època que Gustavo assegura que ho va “passar malament”. També va remarcar durant l’entrevista que considerava que el “tracte i la forma” no van ser les adequades i que considera “no mereixia després de 13 anys”.

David Torres no es considera un “Figo ebrenc”

D’altra banda, David Torres, actual entrenador de la Cava, també es va mostrar molt contundent en les seues declaracions sobre la UD Jesús i Maria, club al qual va estar vinculat durant 30 anys, essent jugador, entrenador i director esportiu.

L’any passat el club va viure uns mesos convulsos arran la dimissió del president Òscar Ròdenes, el president. Llavors es van canviar els plantejaments donant baixes a diversos jugadors i una junta gestora es va posar al capdavant. Unes setmanes després, Torres assegura que es va sentir “enganyat” perquè aquesta junta no va complir els pactes que s’havien acordat. Una junta, que a principis d’aquest any va decidir retirar l’equip de la competició a primera catalana. Després d’anys de dedicació al club i del projecte de club que va portar l’equip a la primera catalana, Torres va decidir marxar, perquè no estava molt decebut amb tot el que estava succeïnt.

Arran del seu fixatge per l’etern rival, el CD La Cava, moltes persones no entenen aquesta decisió que titllen de “desquite”. Amb tot Torres assegura que no és pas així. El tècnic no veu cap problema en fitxar amb la Cava, un cop desvinculat del J. i Maria i en una altra categoria. Els comentaris que indiquen que és un Figo ebrenc “no tenen sentit”.

 

Comentaris
X
X