Mor Eduardo Fornós, tota una institució de l’esport tortosí i ebrenc

2018-03-04T21:43:08+00:00 10 de novembre de 2017|Esports| , |0 Comentaris

Durant la seua etapa de joventut va practicar l’esport del cros, i va obtenir importants títols viatjant per tot l’Estat espanyol a la dècada dels anys quaranta i cinquanta. Boxejador, àrbitre de futbol i de voleibol, entrenador d’handbol, Fornós va practicar moltes disciplines esportives, en la majoria de les quals va adquirir uns grans coneixements. 

Quan es va incorporar al món de la docència no va dubtar a posarho tot a l’abast dels alumnes, fins a convertir-se en un autèntic impulsor de moltes de les activitats esportives que més tard s’acabarien implementant a la ciutat. Va ser un gran defensor de l’esport entre la joventut i d’aquí la seua implicació en la creació del Patronat Municipal d’Esports de Tortosa, la posada en marxa dels Jocs de Ciutats Agermanades o del Consell Esportiu del Baix Ebre, del qual era director honorífic. Per al record quedarà la seua entradaa la plaça de l’Ajuntament de Tortosa com a últim portadorde la torxa olímpica de Barcelona 92 en una de les últimes etapes abans de l’inici dels Jocs Olímpics. El cros ATE-Ciutat de Tortosa fa dos anys que porta el seu nom.

Comentaris
X
X