EbreTerra acull el II Fòrum Fòrum internacional sobre Desenvolupament Sostenible

2018-03-01T06:55:01+00:00 10 de novembre de 2017|Economia| , |0 Comentaris

“A les Terres de l’Ebre, tots els agents polítics i socials implicats fa anys que treballem per un desenvolupament sostenible i prova d’això és el reconeixement internacional obtingut amb la declaració de Reserva de la Biosfera. Volem conservar i protegir el nostre patrimoni natural sense renunciar al nostre desenvolupament, un desenvolupament sostenible vinculat a la dinamització del sector agrícola i a la consolidació del sector turístic de base patrimonial com a sector emergent”, ha assenyalat el president comarcal en aquest acte d’obertura en què també hi ha participat el delegat territorial d’Agricultura Ramaderia, Pesca i Alimentació a les Terres de l’Ebre, Ferran Grau, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, i Manuel Bestratén, representant de les entitats organitzadores.

En aquest II Fòrum internacional, que se celebra avui i demà a Deltebre i Sant Jaume d’Enveja, els participants fixaran els objectius de desenvolupament sostenible de cara als propers anys, debatran sobre els reptes a curt termini dels parcs naturals del Delta de l’Ebre i els Ports, l’aprofitament de les noves fonts energètiques a l’Ebre, la protecció del riu Ebre i el seu delta en el marc de la Nova Cultura de l’Aigua o la implicació de les empreses ebrenques en el valor de marca del territori i el desenvolupament sostenible.

 

Comentaris
X
X